ohjelmisto
petri


Petri Laaksonen esiintyy taitavien ammattimuusikoiden säestyksellä. Peruskokoonpanoon kuuluu pianon ohella akustinen kitara ja kosketinsoittimet. Usein mukana on myös viulisti, huilisti tai klarinesti, suuremmissa saleissa lisäksi rumpali ja basisti. Jokaiseen konserttiin ja tapahtumaan räätälöidään oma ohjelmisto tilaajan toivomusten mukaisesti. Alle 500 hengen saleihin artisti toimittaa äänentoiston.
Eläköön elämä - Ilta Pohjantähden alla

Konsertti käsittää kaikki Petrin parhaat laulut dynaamisista euroviisuista (Sata salamaa, Eläköön elämä, Oot voimani mun) tunnelmallisiin ballaheidin ja serenaheidin (Täällä Pohjantähden alla, Meren laulua kuuntelen, Rakkauden liekki, Yhä uudelleen kanssasi lähtisin, Tahtoisin) suomalaisista klassikkotekstejä (Tein lasinkuultavan laulun, Älä elämää pelkää) unohtamatta. Konsertti on toteutettavissa myös ulkotiloissa, esimerkiksi kesätapahtumissa.


Talven syliin - adventtikonsertti
Vuoden pimeimpään aikaan, marras-joulukuun vaihteeseen valoa kaamoksen keskelle. Joulun odotusta myös käsillä.


Petri Laaksosen joulukonsertti
Tämä jo monelle konserttivieraalle perinne ja käsite. Petrin elämänmakuisten joululaulujen (Lumivalkeaa, Talven syliin, Pellavapään joulu, Sydämessäni on taivas, Riemuitkaa, Talvi-illan hiljaisuus...) Lisäksi ohjelmisto käsittää myös joulun klassikkosävelmiä. Mutta kaikki tuoreella tavalla toteutettuna! Helsingin konserteissa usein mukana myös könsikkäät-mieskuoro, joka koostuuu Petrin entisistä oppilaista Laajasalon lukiosta.


Trubaduuri Petri Laaksonen
Vain mies ja piano. Vähän mutta väkevää. Salonkilaulaja juhlistaa illan!


Petri Laaksonen kuoron tai orkesterin solistina
Monet kuorot ja orkesterit ovat vuosien varrella kutsuneet solistikseen Petri Laaksosen. Näihin konsertteihin Petri ottaa mukaan mielellään oman pianistinsa, sekä tarvittaessa myös sovittaa lauluja kuoroa varten.